• English
  • Magyar

Előadók

Potápi Rita

Ma már nem engedhetjük meg magunknak vállalkozónőként, hogy ne képezzük magunkat vagy ne fejlesszük tudásunkat. Gyorsan változik a piac és a körülvevő környezet is rohamosan fejlődik. Sok mindent lehet tanulni és kell is önállóan A Dobbantó képzés ereje abban rejlik, hogy önállóan, saját szintjüknek megfelelően, de mégis közösen tanulnak a résztvevők a trénerektől és egymástól is.  Ez az, amely minket nőket erősít a vállalkozói létben. Útravaló a képzéshez:  

Higgyenek magukban és abban, hogy meg tudják csinálni! Hiszem hogy a vállalkozónői közösségnek erejük van, hiszen mindenki megtapasztalhatja, hogy nincs egyedül és hogy más nő is ugyanazokkal a problémákkal küzd. Egymás tapasztalatait megosztva és együttműködéssel nemcsak barátságokat, de üzleti kapcsolatokat is köthetnek a résztvevők.

 

Balázs Tibor

A SEED Alapítvány módszertani szakértőjeként a feladatom és küldetésem az, hogy új módszereket, új ismereteket, új és használható tudást adjak azon vállalkozóknak, akik szeretnének fejlődni, sikeresebbé válni. A tudás megszerzésének azonban legfontosabb feltétele a vállalkozói szemlélet kialakítása és folyamatos fejlesztése, mert enélkül nem lesz hatékony egy új módszer, nem hasznosul egy új ismeret. A képzéseken ezért nagyon nagy hangsúlyt fektetünk az emberre, aki irányítja és működteti a vállalkozást, és úgy látjuk, hogy ha őt hatékonyan segítjük céljai megfogalmazásában és megtervezésében, akkor a vállalkozás is sikeres lesz.