• English
  • Magyar

Nagyszerű klubeseményt tartottunk üzleti networking témában

Kiss Tamás képe

Ismét a Google Ground adott otthont a szeptember 9-i Dobbantó Klubeseménynek, ahol nem csupán beszéltünk az üzleti networkingről, hanem minden rendelkezésre álló eszközzel ösztönöztük is a vendégek ismerkedését a rendezvény során.

Müller Bernadett, a BNI (Business Network International) fejlesztési igazgatója a kapcsolatépítési technikákról beszélt, hasznos tanácsokat osztott meg a jelenlévőkkel, és személyes tapasztalatairól is mesélt. Az előadás közben több érdekes feladat is segítette az elhangzottak gyakorlatba történő átültetését, így például azt is megtanulhattuk, hogyan mutatkozzunk be röviden és hatékonyan, hogyan fogalmazzuk meg először saját magunkban, majd potenciális partnereink felé, miért mi vagyunk a legjobb választás leendő ügyfelünk számára, és hogy egészen pontosan milyen kapcsolatok segítenének előmozdítani üzleti tevékenységünket.

Mészáros Beatrix, a Mindea online ügynökség tulajdonosa, valamint a Mentorship kezdeményezés egyik mentora arról beszélt, milyen módon segítette a kapcsolatépítés saját cége megalapítását, és hogyan kezdte el tudatosan irányítani ezeket a folyamatokat.