• English
  • Magyar

Klubesemények

A Dobbantó tréningek mellett mindenki számára nyitott klubeseményeket is szervezünk, ahol az érdeklődők szakmai előadásokat hallgathatnak és kapcsolatokat építhetnek. A résztvevők hiteles, tapasztalt szakemberek vezetésével nyíltan, kötetlenül vitatják meg a legkülönfélébb témákat, amelyek egy vállalkozónő mindennapjait – szakmai és magánéletét egyaránt – érintik.

A kutatási eredmények1 azt mutatják, hogy a fiatal vállalkozók szerint kiemelten fontos a networking (77%), a találkozási lehetőségek terén előnyben részesítik a vállalkozói klubokat, és szívesen csatlakoznak inspiráló tartalmakat és kapcsolatépítési lehetőséget kínáló hálózatokhoz.

Erre kiváló lehetőséget biztosítanak a Dobbantó Klubok, amelyek a résztvevők eddigi tapasztalatai szerint - a szakmai programokon túl - sokat segítettek vállalkozásuk fejlesztésében, hiszen itt hasonló kihívásokkal szembesülő és hasonló élethelyzetben lévő, fejlődni akaró, egymást támogató nőkkel találkozhattak. Ugyanakkor fontos kihangsúlyozni, hogy a Dobbantó klubok férfiak számára is nyitottak, szívesen fogadjuk őket is a rendezvényeken,

A rendezvények korábbi témái között szerepelt többek között a közösségi média üzleti célú használata, a vezetői ismeretek, az időgazdálkodás, az IT technológiák szerepe a vállalkozások működtetésében, illetve az üzleti protokoll és etikett. Az előadások során meghívott vendégként egy-egy sikeres női vállalkozó is megosztja tapasztalatait az érdeklődőkkel, ezzel is segítve az elhangzottak gyakorlati hasznosítását.

Az eddigi 19 klubeseményünkön több mint 900-an vettek részt.

A beszámolók alapján a hasznos új ismereteken túl, a résztvevők felbecsülhetetlen értéknek tekintik a Dobbantó kapcsán szerzett új ismerősöket. Ezeket a véleményeket fogalmazták meg a legtöbben: „nagyszerű embereket ismertem meg, akikkel azóta is tartom a kapcsolatot”„az együttműködő szellem sokat segített, és segít ma is”„inspiráló volt a sok üzleti ötlet és a nagy lelkesedés”.

Kövesse figyelemmel az oldalunkat! Hamarosan meghirdetjük a következő eseményt, ahova szeretettel várjuk.


1 Forrás: Ernst & Young: „Avoiding a lost generation”, 2013. június