• English
  • Magyar

Figyelmeztető üzenet

Az űrlap le van zárva, ezért nem lehet kitölteni.

Canvas Üzleti Modellezés Őszi Workshopok

Kevés dolog van, amiben minden vállalkozásfejlesztési szakértő és tapasztalt vállalkozó egyetért, ha a siker receptjéről kérdezik, ez az alapelv pedig az üzleti tervezés alapvető fontossága. Néhány évtizeddel ezelőtt az üzleti tervezés alatt hosszú, szöveges leírások, bonyolult kalkulációk és táblázatok elkészítését értette mindenki, de ez már a múlté. Ha egy vállalkozó nem gondolja végig és nem "modellezi" az előtte álló különböző fejlődési lehetőségeket, és e nélkül kezdi el papírra vetni a terveit, nagy hibát követ el: az üzleti modellezés elvégzése nélkül leteszi a voksát egyetlen, látszólag jónak tűnő irány mellett, pedig lehetséges, hogy egy sor más, és sokkal jobb út is reális lehetőség lenne számára. Az üzleti modellezés módszertana néhány éve a világ minden táján alapvető technikává, valóságos kommunikációs nyelvvé vált, köszönhetően a kidolgozásában közreműködő 450 szakembernek, akik a világ 45 országából adták össze a tudásukat.

A SEED Alapítvány kompetenciafejlesztő képzéseinek - többek között az Európai Jógyakorlatok között regisztrált Dobbantó képzésnek is - több éve egyik legfontosabb eleme az üzleti modellezés módszertanának átadása és gyakorlása.

Most ismét lehetőség nyílt arra, hogy két választható időpontban egy egész napos workshop keretében 2017. október 30-án vagy november 20-án mindazok megismerkedhessenek ezen alapvető vállalkozói eszközzel, akik szeretnék elkészíteni vállalkozásuk üzleti modell "vásznát" (canvas). A workshop során a résztvevők először megismerkednek a módszertan alapjaival, majd kiscsoportokban, közösen gyakorolják be a modellezés lépéseit.

A résztvevőknek személyes tanácsadás során segítünk saját modelljük megalkotásában. A workshopra elsősorban azon korábbi (2014 előtti) Dobbantós hallgatókat várjuk, akik képzési tematikájában még nem szerepelt ezen elem, de természetesen a regisztráció minden érdeklődő számára nyitott.

A Budapest Bank támogatásának köszönhetően a workshop kedvezményes részvételi díja: 5 000 Ft/fő.

Amennyiben érdekel ez a lehetőség, regisztrálj alul, az űrlapon!

A korlátozott létszám miatt a résztvevőket a Budapest Bank és a SEED Alapítvány szakértői választják ki a regisztráltak közül. A kiértesítéssel együtt küldjük a számlaadatokat és a további tudnivalókat.

A workshop tervezett időpontjai:

  • 2017. október 30. 9:00 - 17:00
  • 2017. november 20. 9:00 - 17:00

Jelentkezési határidő: 2017. október 23. 23:59

​Helyszín: NEW CODE Oktatóközpont (Munkácsy 27) 1064 Budapest, Munkácsy u. 27.