• English
  • Magyar

Figyelmeztető üzenet

Az űrlap le van zárva, ezért nem lehet kitölteni.

Jelentkezés a 2021-es őszi DOBBANTÓ tréningre

Örömmel köszöntjük a több, mint 10 éves múltra visszatekintő Dobbantó Program most induló 23. Dobbantó tréningjének jelentkezési felületén!

A Dobbantó Program megálmodói, támogatói, megvalósítói, trénerei folyamatosan dolgoztak, dolgoznak azon, hogy ez a méltán népszerű és közkedvelt képzésünk mindig naprakész legyen, feleljen meg a legújabb  kihívásoknak, tartalmazza a legfrissebb vállalkozásfejlesztési ismereteket, módszereket, lehetőségeket.

A mai felgyorsult változó világunkban szükség van a naprakész friss információkra, kompetenciákra, digitalizációra, több lábon állásra, üzleti ötleteink validálására, új üzleti tervek kidolgozására, átgondolására. 

2020 tavaszán hirtelen váltanunk kellett, a kialakult veszélyhelyzet miatt a képzés átkerült az online térbe, azóta két teljes képzést sikeresen ezen a módon szerveztünk meg. 

Levonva a pozitív és negatív tapasztalatokat, a szeptember 6-án induló képzést kontaktórás (személyes megjelenés) formában indítjuk, remélve, hogy a tréninget ebben a formában be is tudjuk fejezni, nem kell online üzemmódra váltanunk. A pandémia előtti képzéseink során bebizonyosodott, mekkora szükség van arra a segítő, támogató közegre, ahol megérzik a leendő vagy már működő vállalkozónők, hogy hasonló kérdésekkel, gondokkal küzdenek meg a vállalkozásuk indításakor, vagy éppen már ennek működtetése közben. 

Teljes biztonsággal nem tudhatjuk, hogy a helyzet rákényszerít-e minket a váltásra.
Ez a változtatás mind a trénerektől, mind a szervezőktől új feladatokat, tennivalókat vár el, de leginkább a résztvevőkre hárul komoly feladat, több tréningnap, valamint tőlünk várunk maximális odaadást, együttműködést, fegyelmet és pontosságot.

A kontaktórás/személyes részvétellel tervezett tréning ütemezése és tematikája:

  • 2021. szeptember 6-7. :      Ismerkedés, bizalom megalapozása, Vállalkozói készségek
  • 2021. szeptember 13-14. : Marketing, Online-marketing
  • 2021. szeptember 20-21. : Vállalkozásindítás, üzleti tervezés
  • 2021. szeptember 27-28. : Kisvállalkozói pénzügyek, Tervezés, adózás, Bankolás, finanszírozás
  • 2021. október 4-5. :             Vállalkozások menedzsmentje, Prezentációs felkészítés
  • 2021. október 18-19. :         Üzleti tervek prezentációja és zárás

A képzések minden hétfői nap 9:00-től 17:00 óráig, keddenként pedig 9:00-tól 16:00 óráig tartanak (bővebben lásd: Időrend)

A képzésen csak 20 fő vehet részt, így a kiválasztást a beérkezett jelentkezésekből a Budapest Bank és a SEED Alapítvány szakértőiből álló szakmai zsűri végzi.  A döntés eredményéről mindenkit kiértesítünk. 

Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 29. vasárnap, 23:59.

A kiválasztás során elsősorban a jelentkező, mint vállalkozó fejlődés és a program iránti elkötelezettségét, valamint a vállalkozási ötlet életképességét, átgondoltságát vizsgáljuk meg és értékeljük. Kérjük, hogy a döntést elősegítő, és a csoportba való bekerülés esélyét növelő minden információt osszon meg velünk a jelentkezési lapon!

Néhány tisztázó kérdés, mely segítheti a döntést, illetve elkerülhető az esetleges lemorzsolódás, képzésből való kimaradás:

  • A csoportba való bekerülésig (a döntés és a kiértesítés 2021. szeptember 1-én várható) a fenti napokat szabadon tudja-e hagyni a naptárában? 
  • Határidőben be tudja-e fizetni az önrészt? 
  • Sikerül-e megoldani a családban, munkahelyen, vállalkozás működtetésében a heti két napos kimaradást, illetve ezekre a tréningnapokra való felkészülést?

Általában többszörös túljelentkezést regisztrálunk a programban, tapasztalatból tesszük fel ezeket a kérdéseket, ugyanis nem szeretnénk, ha valaki későn mérné fel, hogy mégsem tudja vállalni a feltételeket és így valakitől elveszi a részvétel lehetőségét. Köszönjük.

Várjuk jelentkezését!

A képzés piaci ára 400.000,- forint, melyhez a résztvevőktől bruttó 40.000 Ft hozzájárulást kérünk, a további költségeket a Budapest Bank Dobbantó Programja finanszírozza.

Az Adatkezelési Tájékoztató-t a linkre kattinva olvashatja el!
 

Kép megnyitása