• English
  • Magyar

Burgmann Nóra

Úgy gondolom, nincsenek véletlenek, inkább a sorsnak köszönhetem, hogy a pályázat beadási határidejének napján egy 2014-es Dobbantós lelkes ajánlásának hatására jelentkeztem a képzésre.

Biztos voltam benne, hogy ha bekerülök a csoportba, akkor ez a lehetőség nagyon meghatározó lesz a vállalkozásom történetében. Így is történt.

Úgy érzem, a lehető legjobb időszakban kaptam ezt a rendkívüli szakmai támogatást. Fél évvel a képzés előtt született meg az elhatározás bennem, hogy a főállású anyaként még otthon tölthető 2 évet saját vállalkozási ötletem megvalósítására fordítom. Így a képzésre már egy induló vállalkozás tervével érkeztem: a környezetvédelem összefüggéseit matek feladatok segítségével szeretném a gyermekekkel megismertetni.

Már a képzés első napja meghatározó élmény volt számomra. A reggel még idegen, saját vállalkozási terveit dédelgető 20 lelkes nő délutánra egy érzelmileg egymásra hangolódott csoporttá vált. Ez a kapcsolat a következő alkalmakkor folyamatosan mélyült és igazi csapatként zártuk a programot.

Részt vettem már sokféle képzésen, de korábban soha nem tapasztaltam ilyen gyakorlatias szemléletű, személyre szóló programot. Különleges szaktudású trénereinktől mindannyian egyéni javaslatokat, speciális tanácsokat kaptunk. Hétről hétre gyűltek a megvalósítandó feladatok a kis noteszomban. Most, a tréning lezárásával ez a lista segít az időközben elindított vállalkozást új szintre emelni.

A Dobbantó minden napját élveztem, egy percet sem hagytam volna ki. A megszerzett szakmai tudás gyakorlati megvalósításához kapott lelki támogatás pedig a hab a tortán.

Köszönöm, hogy „Dobbantós” lehetek!

Burgmann Nóra
Zöld Matek
http://zoldmatek.hu