• English
  • Magyar

Zeke Erika

A Facebook-on került a szemem elé a Dobbantó program. Nagyon szkeptikus voltam a felnőttképzésekkel kapcsolatban, mert nagyon sok csábító, drága tanfolyamot találtam már a neten és nem voltam benne biztos, hogy van mögötte használható tudás is. Ezért alaposan utánanéztem ennek a programnak, és elég hamar eldöntöttem, hogy megpályázom. Nagyon komoly képzésnek tűnt első olvasatra és hatalmas lehetőséget láttam benne, hogy megtaláljam az utat a céljaim felé.

Nagyon boldog voltam, amikor megkaptam a levelet, hogy 60 jelentkező közül nekem is volt ott helyem, és bekerültem. Vártam, hogy új embereket ismerjek meg és új dolgokat tanuljak, vagy a régi tudásomat felelevenítsem.  Gyermekeim születése után 7 évre kiestem a munkaerőpiacról, ami a mai gyorsan változó világ mellett nagyon nagy időnek számít egy nő számára.

A 12 alkalomból álló képzésen belekóstolhattam a marketingbe, vállalkozás menedzsmentbe, egy fantasztikus üzleti modellezési módszert ismerhettem meg, és pénzügyi-, prezentációs segítséget is kaptam.

A képzés során nem csak szakmai, de érzelmi megerősítést is kaptunk, amiért szintén nagyon hálás vagyok.

Dobbantós társaimmal nem csak az üzleti életben, hanem a magánéletben is találkozunk, hiszen új barátokra is találtam a képzés során.

A program végén nagyon sok minden a helyére került a vállalkozásommal és a terveimmel kapcsolatban.  Rengeteg olyan dologra világított rá, amit másképpen kell csinálnom és arra is, ami jó volt eddig. A képzés után sem engedték el a kezem, ha kérdésem van, jelenleg is számíthatok rájuk.

A prezentáció és az üzleti terv elkészítése során hatalmas lendülettel vetettem bele magam az előttem álló feladatokba. Most már nem csak szívvel lélekkel csinálom, (ami mindennek a mozgató rugója), de talán egy kicsi szakértelemmel is.

Mindenkinek ajánlom, akinek van egy jó ötlete és érzi, hogy abban jó csak nem tudja hogyan vágjon bele. Ajánlom annak, akinek már van vállalkozása csak egy picit elakadt.

Üdvözlettel:

Zeke Erika
Okleveles Léggömb modellező 

www.balloonlife.hu
www.facebook.com/balloonlife.hu