• English
  • Magyar

Zentai Kata

Hirtelen robbant be az életembe a Dobbantó, nem terveztem a részvételt, a pályázat leadási határidejének napján hívta fel rá a figyelmem a férjem.

Számomra nagyon meghatározó volt ez a képzés, több szempontból is egyfajta vízválasztó.

Akkor döbbentem rá, hogy ugyan szenvedélyem és küldetésem van, de vállalkozói attitűdöm csekély. A Dobbantó segített elindítani a vállalkozónővé válás útján. Fantasztikus trénerek egyengették utam. Egy részükkel most is tartom a kapcsolatot.

Egy másik, még meghatározóbb élmény is fűz a Dobbantóhoz és a csoportunkhoz. Vállalkozásom kezdetétől vágytam rá, hogy ne egyedül küzdjek, örültem volna, ha barátnőim egyike társul a vállalkozásomhoz.

A Dobbantós csoportomtól megkaptam azt az érzést, hogy nem vagyok egyedül. Ez számomra felemelő érzés volt: egy támogató, őszinte, nyíltszívű, inspiráló női közösséghez tartozni.

A képzést (2013. tavasz) követően is a csoportunk tagjaival rendszeresen összejárunk, követjük egymás fejlődését. Találkozóinkon mindenki felvetheti a vállalkozásában őt épp foglalkoztató kérdést és mi segítő kritikával, ötletekkel támogatjuk egymást. Én mindig lendületet kapok egy-egy ilyen Dobbantós találkozótól.

A SEED-nek és a Dobbantó képzésnek több elismerést is köszönhetek. Először a csoporttársaim engem szavaztak a képzés díjazottjának. Majd a „Mutasd Magad!” Vállalkozás-bemutatón a zsűri szakmai díját nyertem a Beszélő Babakezek vállalkozásommal. Ezeket a díjakat a weboldalam fejlesztésére fordítottam. A kitartó munka eredményeként a Budapest Bank „Üzleti siker honlappal” pályázatának női különdíját nyertem.

Találónak tartom a Dobbantó nevet. Ezt a képzést elsősorban olyan kezdő vagy útját kereső vállalkozónőknek ajánlom, akiknek jól jön a gondolatainak összerendezése, a saját vállalkozásukról alkotott képük kikristályosodása és a tudatos tervezés megtanulása. Nagy lendületet adhat a képzés, de utána a lépéseket már a vállalkozónőnek kell megtennie.

Zentai Kata
a Beszélő Babakezek program vezetője
www.babakezek.hu