• English
  • Magyar

Kéri Viktor (Budapest Bank)

Tanulmányaimat a Budapesti Metropolitan Egyetem Üzleti Kommunikáció (BA) és Vállalkozásfejlesztés (MSc) szakán végeztem. Húsz évvel ezelőtt kezdtem el dolgozni pénzügyi területen banki és biztosítási tanácsadóként, később lakossági jelzálog hitelezéssel, majd vállalatfinanszírozással foglalkoztam és évekig irányítottam bankfiókok napi működését, értékesítését, mint fiókvezető.

Mikro specialista vezetőként több, mint hat éve támogatom a Budapest Bank fiókvezetőit és kisvállalkozási tanácsadóit. Kollégáimat a vállalati hitelezés, az elemzés és a számvitel területén tartott képzésekkel, valamint az értékesítés és ügyféltárgyalás gyakorlati mentorálásával, coachingjával tudom leginkább segíteni.

A mindennapokban a vállalkozások pénzügyi tudatosságának emeléséért dolgozom üzleti mentorként és trénerként is, emellett sokat foglalkozom vállalkozás- és szervezetfejlesztési kérdésekkel, kutatásokkal. Tevékenységeim során mindig szem előtt tartom Akio Morita gondolatait: "Annak, amit itt mi csinálni próbálunk, az emberek jelentik a szívét-lelkét"