• English
  • Magyar

Dobbantó Klub: Közösségi média – üzleti célra

Kiss Tamás képe

Időpont: 2017. március 30. csütörtök, 17.30 óra

Helyszín: Google Ground oktatóterem

Cím: 1082 Budapest, Nagytemplom utca 30.

Téma: Közösségi média – üzleti célra

Mely közösségi médiumokat érdemes egy KKV-nak használnia?
Kinek jó a Facebook, kinek javasoljuk az Instagram használatát?
Mi az a LinkedIn, és mire jó a Pinterest?
Hogyan válj sikeressé a Facebookon, fizetett hirdetések nélkül is?

Előadónk Máté Balázs, a Marketing Professzorok Kft. ügyvezetője, (www.marketingprofesszorok.hu) segít abban, hogy vállalkozóként kihozzuk a maximumot a közösségi médiából. Előadónk cége 2 millió Facebook rajongót kezel napi szinten, megtudhatjuk tőle a legfrissebb trendeket, trükköket és praktikákat.

Vendégelőadónk Lipták Nóra, a Diéták & Álmok diétás tanfolyamvezető-gasztrobloggere, aki – Magyarországon elsőként – dietetikus által jóváhagyott, 5 hetes szénhidrát diétás online tanfolyamokat tart cukorbetegeknek és inzulin-rezisztenseknek támogató Facebook-csoportokkal. Az elmúlt bő évben 15 sikeres tanfolyamon könnyítette meg számukra, hogy belevágjanak a diétába, 2016 augusztusa óta pedig elérhetőek online étrendcsomagjai is. Jelenleg több mint 20.000 követője van Facebookon, és arról beszél, hogyan lett banki alkalmazottból álommegvalósító vállalkozó, mely social media felületeken van jelen, hogyan kezdte el használni őket, melyik miben segíti munkáját.

A rendezvény ingyenes, de kérjük, részvételi szándékodat feltétlenül jelezd előre a http://www.dobbantoprogram.hu/esemenyek/dobbanto-klub-kozossegi-media/ oldalon!