• English
  • Magyar

Szeptemberben újra Dobbantó Klub!

nagy.mihaly képe

Szeptemberben nálunk is becsengettek, ezért a Dobbantó klubsorozat keretében ismét egy online eseményre várunk minden kedves érdeklődőt, amelyen egy igazán izgalmas és aktuális témáról, a sikeres krízis- és változáskezelésről beszélgetünk. Kétségtelen, hogy a 2020-as év történései a vállalkozókat hatalmas sokként érte, és mindenkiben felmerült a kérdés, hogy  sodródjon-e az árral, vagy vegye fel a lendületet, és irányítson? Az első őszi klubeseményünk ahhoz nyújt segítséget, hogyan vegyük kézbe a gyeplőt ebben a nehéz helyzetben.

Világunkban most megannyi változás zajlik, olykor rémisztő sebességgel. Olyan gazdasági, társadalmi és családi életet nehezítő hatások érnek minket a járványhelyzet bizonytalanságával övezve, amelyek közötti egyensúlyozás a vállalkozók számára különösen nagy kihívás.

Ahhoz, hogy sikeresen helytálljunk, ismernünk kell a változás természetét, a megküzdés módjait és a sikerre vihető beavatkozás mibenlétét. Hogyan hat a változás a kollégákra, ügyfelekre és ránk, vezetőként? És hogyan lehet mindezt kezelni?  Milyen korlátozásokra számíthatunk az előző COVID hullám alapján, és hogyan készülhetünk fel azokra? Mi jellemzi a változás lelki oldalát? Többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk választ szeptember 29-én, a Dobbantó klubsorozat következő online eseményén. Előadóink a Valueteam szakértői, Steigerwald Zsuzsi és Fodor-Maksai Anna szervezetfejlesztési tanácsadók lesznek, akikkel az áprilisi online előadáson már találkozhattunk. A szakemberek a sikeres krízis-és változáskezelés módszereit ismertetik meg velünk a klubeseményen.

A program során hangsúlyos szerepet kap majd a résztvevők által online feltett kérdések megválaszolása, hogy az érdeklődők valós segítségben részesüljenek, és egymástól is tanulhassanak.

Dátum: 2020. szeptember 29. (kedd) 16 óra

A Zoom előadásra ezen a linken vagy a lenti adatok megadásával lehet becsatlakozni:

Zoom Meeting ID:           811 2704 6557
Zoom Passcode:               942330

Sodródás helyett vedd elő a szörfdeszkát! Szeretettel várunk az online eseményen.