• English
  • Magyar

Figyelmeztető üzenet

Az űrlap le van zárva, ezért nem lehet kitölteni.

Jelentkezés a 4 napos ONLINE digITall képzésre

online digITall képzés, hogy a vállalkozás, a vállalkozás működése az online térben az online felületeken is hatékony és sikeres maradhasson!

Napjainkban már nem az a kérdés szükséges-e egy vállalkozás működésében, fejlesztésében, növekedésében a digitalizáció, hanem az, ki mikor fog bele annak érdekében, hogy ne maradjon le üzletfelei vagy versenytársai között.

A jelenlegi körülmények olyan helyzetbe hozzák, hozták a vállalkozásokat, melyre nem lehetett előre számítani, s jelenleg a kimenetelét sem tudhatjuk pontosan.

Amit tehetünk, hogy alkalmazkodunk az adott helyzethez, lehetőséget biztosítva egy online képzés elvégzésére, amit egyébként tantermi körülmények között terveztünk.

Ezt az igényt ismerte fel a Budapest Bank és a SEED Alapítvány, amikor a vállalkozónőknek szóló, a  Dobbantó Program  keretében indított képzések kínálatát kiszélesítve meghirdeti az online digITall 4 napos kompetenciafejlesztő képzését.

Az online képzésen való részvételhez internet hozzáférésre és számítógépre lesz szüksége.

Az online digITall képzés időpontjai:
2020. április 22-23. és 29-30.

A Budapest Bank a jelen helyzetre tekintettel minden, a képzés megvalósulásával összefüggő költséget átvállalja, így a jelentkezők ingyenesen vehetnek részt az online képzésen.

Jelentkezési határidő:
2020. április 8., 23:59

A jelentkezési felület egy gyors, néhány kérdésből álló előzetes tudásszint felmérést is tartalmaz, a résztvevők végleges névsorát csoportdinamikai szempontok szerint alakítjuk ki.

A jelentkezés során egy automatikus válaszüzenet jelzi a regisztráció sikerességét, a jelentkezési határidő lezárása után pedig emailben mindenkit értesítünk a további részletekről, tudnivalókról.

Jelentkezés itt: