• English
  • Magyar

Figyelmeztető üzenet

Az űrlap le van zárva, ezért nem lehet kitölteni.

Jelentkezés a Business Model Canvas képzésre

Üzleti terv készítése vizuális üzleti modellezéssel

A szolgáltatás célja az Ön vállalkozása - amely lehet egy tervezés alatt lévő induló, vagy egy kiutat kereső meglévő vállalkozás is - üzleti modelljének közös átgondolása, és ennek alapján üzleti tervének elkészítése. A szolgáltatás alapja egy világszerte elterjedt új üzleti tervezési módszertan, a "Business Model Canvas", amelyben vizuálisan kerül feldolgozásra és elemzésre a vállalkozás minden lényegi működési eleme és ezek összefüggése.

Hogyan kell egy vállalkozást elindítani, vagy egy új üzletágat kiépíteni, és ehhez milyen tervezési lépésekre van szükség? Életképes-e a vállalkozási ötlet vagy a vállalkozás? Hogyan lehet ezt megállapítani? Mit akarunk elérni a vállalkozásunkkal, milyen célokkal és kihívásokkal szembesülünk egy vállalkozásban? Ezeket a kérdéseket válaszolja meg mindenki egyénileg, Potápi Rita tréner segítségével.

Van már üzleti terve, illetve üzleti modellje a vállalkozásának?

A csoport Balázs Tibor, a SEED Alapítvány módszertani szakértője segítségével sajátítja el a Canvas üzleti modellezés módszerét. A világszerte népszerű Business Model Canvas lehetőséget ad a résztvevőnek, hogy egy „vásznon” lássák saját vállalkozásukat vagy vállalkozási tervüket.

A képzés díja a résztvevők számára 5 000 forint + ÁFA, a további költségeket a Budapest Bank finanszírozza.

Képzési időpont:
2018. december 10.

Jelentkezési határidő:
2018. december 3., hétfő, 23:59.

Az Adatkezelési Tájékoztató-t a linkre kattinva olvashatja el!