• English
  • Magyar

Figyelmeztető üzenet

Az űrlap le van zárva, ezért nem lehet kitölteni.

Jelentkezés a Business Model Canvas workshopra (2020.02.)

Üzleti terv készítése vizuális üzleti modellezéssel

A szolgáltatás célja az Ön vállalkozása - amely lehet egy tervezés alatt lévő induló, vagy egy kiutat kereső meglévő vállalkozás is - üzleti modelljének közös átgondolása, és ennek alapján üzleti tervének elkészítése. A szolgáltatás alapja egy világszerte elterjedt üzleti tervezési módszertan, a "Business Model Canvas", amelyben vizuálisan kerül feldolgozásra és elemzésre a vállalkozás minden lényegi működési eleme és ezek összefüggése.

Hogyan kell egy vállalkozást elindítani, vagy egy új üzletágat kiépíteni, és ehhez milyen tervezési lépésekre van szükség? Életképes-e a vállalkozási ötlet vagy a vállalkozás? Hogyan lehet ezt megállapítani? Mit akarunk elérni a vállalkozásunkkal, milyen célokkal és kihívásokkal szembesülünk egy vállalkozásban? Ezeket a kérdéseket válaszolja meg mindenki egyénileg a Budapest Bank Dobbantó Programjának keretében elindított képzése során.

A csoport Dr. Csepeti Ádám segítségével sajátítja el a Canvas üzleti modellezés módszerét. A világszerte népszerű Business Model Canvas lehetőséget ad a résztvevőnek, hogy egy „vásznon” lássák saját vállalkozásukat vagy vállalkozási tervüket.

A  workshopon való részvétel díja 10.000 forint + ÁFA, a további költségeket a Budapest Bank Dobbantó Programja finanszírozza.
A jelentkezéssel egyidejűleg kérjük a teljes részvételi díj átutalását a SEED Alapítvány bankszámlájára (11702036-20721866-00000000).
Bruttó részvételi díj: 12.700 Ft. Az utalás megjegyzés rovatában kérem tüntesse fel a résztvevő nevét.
A befizetett képzési díjról az alapítvány utólag állít ki számlát.

Képzési időpont: 2020. március 03., kedd, 9:00 - 17:00

Jelentkezési határidő: 2020. február 23., vasárnap, 23:59


Az Adatkezelési Tájékoztató-t a linkre kattinva olvashatja el!

Kép megnyitása