• English
  • Magyar

Figyelmeztető üzenet

Az űrlap le van zárva, ezért nem lehet kitölteni.

Jelentkezés QuickIT képzésre

Egy európai uniós felmérés szerint a felsőoktatásban végzettek 57%-a nő, de közülük csak 24,9% tanult valamilyen informatikai területen, és még ennél is sokkal kevesebben, mindössze 13% helyezkedik el a szektorban. (Women in the Digital Age, 2018)

Amennyiben a digitális átalakulás folyamatában kellő figyelmet kap a nők megfelelő készségeinek fejlesztése és a jövő munkaerő-piaci elvárásainak való megfelelésük, további jelentős eredmények érhetők el a nők gazdasági szerepvállalásának erősödésében.

A jelen képzés célja megismertetni a vállalkozónőket az olyan digitális megoldásokkal, amelyek segítik őket a vállalkozói hétköznapjaik során a munkafolyamatok és a pénzügyek megtervezésében, lebonyolításában, ellenőrzésében, az ügyfelekkel és az üzleti partnerekkel való kommunikációban, a vállalkozási folyamatok nyomon követésében, értékelésében. 

A képzésen legfeljebb 20 fő vehet részt, így a kiválasztást a beérkezett jelentkezésekből a Budapest Bank és a SEED Alapítvány szakértőiből álló szakmai zsűri végzi. A döntés eredményéről mindenkit kiértesítünk.

Képzési időpont:
2018. december 13-14.  (2x fél nap)

A képzések minden nap 9:00-től 13:30-ig tartanak.

Jelentkezési határidő:
2018. december 3., hétfő, 23:59.

A képzés bevezető díja a résztvevők számára 5 000,- Ft + ÁFA, a további költségeket a Budapest Bank finanszírozza.

Az Adatkezelési Tájékoztató-t a linkre kattinva olvashatja el!