• English
  • Magyar

Figyelmeztető üzenet

Az űrlap le van zárva, ezért nem lehet kitölteni.

Jelentkezés QuickIT képzésre

Egy európai uniós felmérés szerint a felsőoktatásban végzettek 57%-a nő, de közülük csak 24,9% tanult valamilyen informatikai területen, és még ennél is sokkal kevesebben, mindössze 13% helyezkedik el a szektorban. (Women in the Digital Age, 2018)

Amennyiben a digitális átalakulás folyamatában kellő figyelmet kap a nők megfelelő készségeinek fejlesztése és a jövő munkaerő-piaci elvárásainak való megfelelésük, további jelentős eredmények érhetők el a nők gazdasági szerepvállalásának erősödésében.

A Budapest Bank Dobbantó Programjának keretében elindított képzés célja megismertetni a vállalkozónőket az olyan digitális megoldásokkal, amelyek segítik őket a vállalkozói hétköznapjaik során a munkafolyamatok és a pénzügyek megtervezésében, lebonyolításában, ellenőrzésében, az ügyfelekkel és az üzleti partnerekkel való kommunikációban, a vállalkozási folyamatok nyomon követésében, értékelésében.

A képzésen legfeljebb 20 fő vehet részt, így a kiválasztást a beérkezett jelentkezésekből a Budapest Bank és a SEED Alapítvány szakértőiből álló szakmai zsűri végzi. A jelentkezési felületen megtalálható kérdéssorra kapott válaszok alapján szakértőnk dönt, hogy melyik csoportba került felvételre, ezért a visszaigazolásig, kérjük mindegyik képzési időpontot szabadon tartani a naptárjában. A döntés eredményéről mindenkit kiértesítünk. 

Képzési időpont:
Kezdő: 2019. március 20-21.  (2x fél nap)
Haladó: 2019. április 17-18.  (2x fél nap)

A képzések minden nap 9:00-től 13:30-ig tartanak.

Jelentkezési határidő:
A csoportok szervezése miatt az első körös jelentkezési határidő:
2019. március 11. 23:59

A  kezdő szint elvégzése után a haladó képzésre újra megnyitjuk a jelentkezési felületet 2019. április 8-ig, így lesz lehetőség a képzés folytatására.

A képzés díja a résztvevők számára 5 000,- Ft + ÁFA, a további költségeket a Budapest Bank Dobbantó Programja finanszírozza.

A jelentkező köteles a teljes részvételi díjat a képzésre jelentkezéssel egyidejűleg, egy összegben megfizetni a SEED Alapítvány bankszámlájára (11702036-20721866-00000000). Bruttó részvételi díj: 6.350 Ft. Az utalás megjegyzés rovatában kérem tüntesse fel a résztvevő nevét. A befizetett képzési díjról az alapítvány utólag állít ki számlát

Az Adatkezelési Tájékoztató-t a linkre kattinva olvashatja el!