• English
  • Magyar

Figyelmeztető üzenet

Az űrlap le van zárva, ezért nem lehet kitölteni.

Jelentkezés QuickIT képzésre (2019.10.)

Egy európai uniós felmérés szerint a felsőoktatásban végzettek 57%-a nő, de közülük csak 24,9% tanult valamilyen informatikai területen, és még ennél is sokkal kevesebben, mindössze 13% helyezkedik el a szektorban. (Women in the Digital Age, 2018)

Amennyiben a digitális átalakulás folyamatában kellő figyelmet kap a nők megfelelő készségeinek fejlesztése és a jövő munkaerő-piaci elvárásainak való megfelelésük, további jelentős eredmények érhetők el a nők gazdasági szerepvállalásának erősödésében.

A Budapest Bank Dobbantó Programjának keretében elindított képzés célja megismertetni a vállalkozónőket az olyan digitális megoldásokkal, amelyek segítik őket a vállalkozói hétköznapjaik során a munkafolyamatok és a pénzügyek megtervezésében, lebonyolításában, ellenőrzésében, az ügyfelekkel és az üzleti partnerekkel való kommunikációban, a vállalkozási folyamatok nyomon követésében, értékelésében.

A képzésen legfeljebb 20 fő vehet részt, így a kiválasztást a beérkezett jelentkezésekből a Budapest Bank és a SEED Alapítvány szakértőiből álló szakmai zsűri végzi. A jelentkezési felületen megtalálható kérdéssorra kapott válaszok alapján szakértőnk felméri a jelentkezők tudásszintjét, ennek megfelelően még a képzés előtt egy online tananyagot fogunk küldeni, annak érdekében, hogy a közös munkát ezzel is segítsük (alapfogalmak tisztázása, ismétlés a cél). A jelentkezési határidő lejárta után emailben mindenkit értesítünk. 

Képzési időpont:
2019. október 22. és 24.  (2x fél nap)

A képzések minden nap 9:00-től 13:30-ig tartanak.

A képzéseket követően mindkét csoportnak 3x2 órás utánkövető műhelymunkát szervezünk a csoport igényei szerint. Ennek részletei (időpontok, témakör, helyszín) a képzés során tisztázódnak majd.

Jelentkezési határidő:
2019. október 17. 23:59

A képzés díja a résztvevők számára 5 000,- Ft + ÁFA, a további költségeket a Budapest Bank Dobbantó Programja finanszírozza.

A  jelentkezéssel egyidejűleg kérjük a teljes részvételi díj átutalását a SEED Alapítvány bankszámlájára (11702036-20721866-00000000).
Bruttó részvételi díj: 6.350 Ft. Az utalás megjegyzés rovatában kérem tüntesse fel a résztvevő nevét.
A befizetett képzési díjról az alapítvány utólag állít ki számlát

Az Adatkezelési Tájékoztató-t a linkre kattinva olvashatja el!